INICI

Oli d'oliva verge extra, producte de la nostra terra , senya d’identitat i de la dieta mediaterrània. Ens fa diferents, exclusius, som els majors productors d’oli del món. Aprofitem els avantatges de la proximitat, de la tradició, de la modernitat que dóna tenir un producte perfecte dins la nostra gastronomia.

Gaudim d’aquest paisatge cultural, gastronòmic i ecològic perquè les nostres properes generacions obtinguin un llegat mil·lenari que a nosaltres en correspon cuidar i gaudir.

Benvinguts a aquest portal on podreu disfrutar de veritables sucs d’oliva, els verge extres.

 

BENEFICIS

La naturalesa ens brinda un producte perfecte per a la nostra salut. L’oli d’oliva verge extra és una suma de beneficis per a tot el nostre organisme. La composició dels àcids grassos és majoritariament de monoinsaturats:  l’àcid oleic. Aquest àcid gras monoinsaturat el que aconsegueix eliminar el colesterol dolent que tapona les nostres artèries i proporciona la generació del colesterol bo.

A aquesta acció de lluita contra el colesterol i les malalties coronaries s’hi uneix el seu alt contingut en esteroles.

La vitamina E i la seva funció antioxidant ve donada pel contingut de tocoferols i dependrà de la varietat de l’oliva i del moment de la collita. Com més madur i menys amargant i picant és un oli, voldrà dir que menys antioxidants tindrà.

L’oli d’oliva verge extra s’ha situat com un aliment molt apropiat per la lluita contra el cáncer, sobretot el de mama i el deteriorament congenit  de les malalties degeneratives de la ment com l’alzheimer i la demencia senil.

L’oli d’oliva verge extra ens aporta vitamines i antioxidants.

 

 

TOTS ELS OLIS D’OLIVA VERGE EXTRA SON DIFERENTS

Existeixen tants olis verge extra com varietats i productors hi ha.

Al marge de cada varietat d’oliva, que dona una personalitat al producte final i que l’hi són intrínseques , hi ha una sèrie d’elements a tenir en compte a l’hora de sentir aromes i sabors en els olis d’oliva verge extres.